Välkommen till Almbacka Logi

Almbacka Logi – semesterlägenhet med film- och teaterinredning

Boka din sommarvistelse hos Almbacka Logi och bo i en nybyggd åretrunt lägenhet i Ölöv utanför Skivarp. Lägenheten är på 50+20 m² och har sex sängplatser. Ölöv är en liten by med sparsam trafik på de små grusvägarna. Fastigheten, som är ett ombyggt kostall, ligger i Skurups kommun med 10 minuters bilväg till de fina sandstränderna på sydkusten mitt emellan Ystad och Trelleborg.
Filmrekvisita på Almbacka Logi Berts Dagbok - Almbacka Logi Cirkus Imago - Almbacka Logi
Vi som äger Almbacka Logi arbetar inom film- och teaterbranschen, och därför har vi valt att inreda lägenheten med film och teaterrekvisita från de filmer och teaterprojekt som vi arbetat med. Vi tycker också att det är viktigt med miljö och återanvändning. I lägenheten har vi återanvänt byggmaterial som varit med i olika långfilmer och reklamfilmer. Beskrivning av inredning och material finns väl presenterade i lägenheten. Vi har även satsat på ett ekologiskt enskilt avlopp, ett biologiskt system med vattenväxter.

Sängplatser
Våningssäng Almbacka logi  Sovloft Almbacka logi

På bottenvåningen finns ett kombinerat allrum och kök. Allrummet har en bäddsoffa för två personer. Bottenvåningen har också ett separat sovrum med våningssäng som går att dela till en dubbelsäng. Våningssängen kan även byggas om till en våningssäng med bredare bottenslaf (140cm) samt överslaf på 90 cm (beställ vid bokning). På övervåningen finns ett sov loft med dubbelsäng. Trappan till övervåningen är inte handikappanpassad.

Kök och allrum
Kök Almbacka logi  Allrum Almbacka logi Badrum Almbacka Logi

Köket är fullt utrustat med spis med varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, porslin och husgeråd, vattenkokare och kaffebryggare. Matplats för sex personer. Allrummet har en bäddsoffa, tv-bord samt två fåtöljer. Tv och DVD-spelare.
WC med dusch (handikappvänlig). Dammsugare och städutrustning.

Utemiljö
Terass Almbacka Logi Kvällssol Almbacka Logi

Utemiljön består av egen terrass med utemöbler och grill. Framför terrassen finns en grönyta för lek. Uteplatsen ligger mot väster med möjlighet till kvällssol över de fina öppna landskapen. På gården finns även våra hästar och stallkatter som man gärna får umgås med.

Närhet till
Vackra stränder på sydkusten, Abbekås och Hörte hamn, restauranger, golfbanor och fiske. ICA-butik öppet må- sö kl. 8-20 finns i Skivarp, 4km. Avstånd till Ystad 25 km, Malmö 47 km, Köpenhamn 79 km.

Övrigt
Sängkläder ingår ej men finns att hyra, bokas samtidigt som lägenheten. Slutstädning ingår ej men finns som tillköp, bokas samtidigt som lägenheten. Husdjur ej tillåtet. Rökning ej tillåten inomhus.